Als ik terug denk aan de tijd
Terug aan de tijd dat we samen waren
De gevoelens die we samen deelden
De manier waarop we elkaar streelden
Soms denk ik dat het tijdverspilling was
Dat het een illusie was
Dat het geen betekenis had
Dat het gewoon een droom was
Een droom die net echt leek
Die mij zo pijn heeft gedaan
Dat ik nog steeds de steken voel
Die in mijn ribben zijn getekend
Ik weet dat ik me heb verborgen
Ik weet dat ik als een kluizenaar leefde
Met daarbij dubbele gevolgen
Ik weet dat ik heb gelogen
Gelogen over mijn liefde voor jou
Over de hartstocht die ik meedroeg
Over de hartkloppingen die mijn verstand blokkeerden
Ik weet dat ik iets mankeerde
Het is niet erg om je in te houden
Het is niet erg om jezelf in bedwang te houden
Het is pas erg als je niet meer weet wanneer je moet los laten
Wanneer je niet meer weet of de jongen nog wel van je is blijven houden.