Vlinder vlieg weg,
Vlieg zo hoog als je kan,
Kom terug als ik het zeg,
en kom naar mij toe dan.
Vlinder ga niet dood,
Blijf in leven,
Ik heb je nodig in tijden van nood,
Dus wil je dan mij je hulp geven?
Ik laat je nu gaan uit mijn hart,
Want het is nu tijd om te gaan,
Tijd voor een nieuwe start,
Tijd om naast een ander te staan.