het doet pijn om jou te zien,
om met je te praten.
het is beter maar toch,
wil ikje niet verlaten.
mijn tranen steeds opnieuw,
steeds voor jou.
een sterkere band,
meer gevoel is wat ikwou.
maar wat ik deed was niet goed,
je zeggen dat het over is.
en het stomste is nog,
dat ikje nu mis.
ik ben bang,
bang dat ik je kwijt raak.
dat ik net als altijd,
alles kapot maak.