Je weet dat deze rap anus is
Een zaal vol met Gaylords
Ze twijfelen aan hun geaardheid
Ze willen gefocked worden die G's
Zijn zo brutaal met hun Homo Buma Stemra
Zoeken overal voor een beetje beef
Dus happen ze weer eens curryworst
De mic steeds dieper in hun keel
Ze kreunen onverstaanbare woorden
Dan nemen ze weer pik die baasjes
Voelen ze inspiratie in hun bilnaad
Zij weten dat deze shit te gek is
Als een vos die aan de crack is
De vieze visie van diepere inzicht
Mc's bellen dat ze graag pik trekken
Komen ze weer zuigen voor wat flow
Dwars door de Reguliers in hun Homoleer
Spitten elke donderdag in een darkroom
Roepen ze alsmaar gaye naar elkaar
Ze geven elkaar maar al te graag steun
Samen naar de Bear Force Eins toe