liefde....
het is zo'n simpel woord
maar alles wat er omheen zit
is alles, behalve simpel
liefde is een spel.....
een spel dat je moet durven spelen,
wat je kunt winnen
maar ook verliezen
het spel dat je zeker verliest
als je het niet durft te spelen
liefde is een gevoel....
je voelt het als het er is,
je voelt het als het verdwijnt
Het gevoel maakt je gelukkig
maar doet tegelijkertijd ook pijn
laat je liefde zien...
het verbergen heeft geen zin
zo doe je alleen je zelf pijn...
en raak je geliefden kwijt