de zon schijnt
het zonlicht speelt zachtjes met je huid
een zonnestraal die als een rilling
zorgt voor kippenvel
als een glans weerkaatst
je haar het licht
de warmt die je omringt
laat je gedachten wegzweven
en landen ergens heel ver weg
liggend op het strand
golvende hitte
een schaduw zorgt voor
terugkeer van je gedachten
in de les
op school
nóg 5 uur...