Ik wil bij je zijn en niet meer weg gaan,
bij je blijven voor altijd.
Wanneer ik bij je zal zijn zal er liefde ontstaan,
ik weet, ik krijg geen spijt.
Jou liefde is mijn doel,
ik stop niet voor ik het heb.
Dat zeg ik, ik en me gevoel,
ik weet dat ik niet opschep.
Je ogen, je mond, je gezicht,
alles is helemaal perfect.
Maar vooral wat diep in jou licht,
je innerlijk, je respect.
Voor mij ben je volmaakt,
ik vind je mooi zoals je bent.
Ik ben van je gaan houden,
ookal vind iedereen dat raar..
Ik ben je gaan vertrouwen,
met jou heb ik het goed voor mekaar.
Zonder jou zat ik nu in een diepe put,
zonder jou was ik een ander persoon.
Zonder jou was ik nu een enorme trut,
en was waarschijnlijk mijn geweten
niet meer zo schoon.
Zonder jou kan ik niet leven,
het klinkt misschien wat raar.
Maar zelfs niet voor heel even,
Lieve schat, wij horen bij elkaar.
Dus doe me alsjeblieft een gunst,
ik word helemaal afhankelijk van jou.
Bij elkaar blijven is niet zo'n grote kunst,
niet als je weet hoeveel ik wel niet van je hou.
Zonder jou is er geen mij,
want alleen jij maakt mijn hartje blij.
Ik wil jou voor altijd aan me zij,
ik wil jou dichterbij.
Schatje van me, je ziet ik kan niet zonder jou,
ik wil bij je zijn, ik doe er alles aan.
Schatje van me, zonder jou is me leven grauw.
Zonder jou kan ik niet rechtop blijven staan.
Ik blijf bij jou, jij blijft bij mij,
samen staan we sterk, zij aan zij.
Ik hou van je, schatje van me!3