12-10-93 lieve opa
Ben je een wolk in de lucht?
Of de wind die zachtjes zucht?
Ben je een boom die de storm doorstaat?
Of een golf die over het water gaat?
Ben je een bloem die bloeit?
Of onkruid dat ondanks alles groeit?
Ben je een ster stralend in de nacht?
O ben jij toch die ENGEL in de hemel,
die op mij wacht?
Maar lieve opa je bent en blijft voor altijd
diep in mijn hart hier bij mij.
Ookal kan je niet meer bij me zijn.
liefs xxxx charon