ik zal er zijn.
Weet je dan niet dat je mijn leven was,
Je bent alles waarvan ik dacht dat je het nooit zou zijn.
Ik open mijn handen, en dan zie ik het pas.
Nu begrijp ik , hoe ik je moet vasthouden.
Jij maakte pijn, tot iets wat ik kon aanraken.
En hielp mij het te verjagen.
Steeds probeer ik te ontkennen dat ik je nodig heb,
Maar mijn hoofd zit vol met vragen.
Nooit zal het gevoel overgaan, maar ik zal er zijn, en afscheid nemen.
Want de zwaartekracht van de liefde heeft zich onder jouw vleugels geplaatst.
En je vliegt, naar jouw toekomst.
Ik zal je niet meer zien glimlachen, maar ik zal mn ogen sluiten.
Sluit mijn ogen, en proef jouw geur op mijn lippen.
Ik zal ruiken wat ik niet kan zien,
Zelfs al is het nog zo koud, elke avond sta ik buiten.
Ik zal er staan, voor als je ooit terug komt.
Want ik ben bang, bang dat je er niet meer zal zijn.
Mocht ik in je hart blijven, denk dan aan ons.
Voor altijd , terugdenken aan het eeuwige, zo fijn.
Jij hebt je ogen gesloten, en gekeken door de spiegel van het leven.
Jouw kans ligt daar, om het te ontdekken.
Zul je voelen dat ik bij je zal zijn,
En ik je de herrineringen door zal geven.
Want ik zal er zijn,
Niet te laat om te zeggen dat ik van je hou.
Want schoonheid moet kunnen bloeien in het licht,
En weet, dat dat niet veranderen zal.
Jouw blijvende glimlach, tegen mijn aangezicht.
Vlieg nu, naar de plaats waar jij wil gaan.
Genoeg woorden om te weten wat ik voel,
Want ik leer op eigen benen staan.
Omdat jij weet wat ik bedoel.
Misschien bven ik niet perfect,
wel ben ik vrij.
Vrij om je te vergeten,
wat ik niet zal doen.
Ookal zijn de herrineringen versleten,
Voor altijd zal ik denken aan toen.