Voor de zoveelste keer
Zet ik alles weer op een rij
tranen blinken in mijn ogen
De herinneringen gaan ver terug
het zou toch niet mogen
De laatste keer dat ik je zag
is bijna acht jaar geleden
En nog steeds dezelfde vraag
waarom behoor je tot mijn verleden
Zoekend conctact kwam van mij
nooit heb jij moeite gedaan
Mijn pogingen liepen uit op niets
maar hoever kan ik nog gaan
De pijn omdat ik realiseer
dat de laatste brief van twee jaar terug is
En steeds vaker komt het besef
dat het nu dan echt voorbij is