Jij bent voor mij alles,
mijn adem,
mijn fantasie,
mijn dromen,
mijn werkelijkheid,
mijn geluk.
Jij geeft mij,
jou'n weisdom,
jou'n kracht,
jou'n passie's,
jou'n liefde.
zonder jou,
wil ik liever niet in het leven staan,
met jou aan mijn zij,
lijkt alles lichter,
is alles draagbaar.
dus blijf.
en blijf bij mij