Je hield van me,
Zei je vlak voor je vertek.
Je bent mijn beste vriend niels,
dacht ik.. maar alles veranderde
Je liet me alleen,
Alleen in dit zwarte gat,
ik zit hier bang en hulpeloos"
jij kon me helpen ALLEEN JIJ!
Ik huil elke dag dikke tranen,
alleen omdat ik je mis,
ik wordaangerand en niemand die er voor me is