Ik wou dat ik jou kon vertellen hoeveel ik van je hou,
dat ik jou voor 100% vertrouw
Dat ik altijd voor je klaar blijf staan,
ook al ga je heel ver bij mij vandaan
Mijn liefde wil ik geven,
voor de rest van mijn leven.
Jij bent altijd zo lief voor mij,
en staat ook altijd aan mijn zij
Af en toe wat onenigheid
soms tot mijn grote spijt.
Maar het komt altijd weer goed,
en dat doet mij echt heel goed.
Mijn problemen aangehoord,
dat mijn leven was verstoord.
Ik heb je veel verdriet gedaan.
en zette jou tot huilen aan.
Ik hoop dat we opnieuw kunnen beginnen met leven,
iets nieuws vinden om voor te streven
De nare dingen achter ons laten,
samen met de dingen die we haten.
Lieve Mark,
tnxs voor alles.
Love ya 4-ever,
KUS! Je zusje