Ik heb dit gedicht speciaal voor jou geschreven,
Omdat ik er graag voor je wil zijn.
Ik stuur je een lichtpuntje in je leven,
Dat je even verlost van je pijn.
Ik wil je heel erg graag helpen,
Luisteren is het enige wat ik kan op dit moment.
Ik wil graag je wonden stelpen,
Omdat jij een van mijn vriendinnen bent.
Jij bent een engeltje met pootjes van goud,
Dus mag je in mijn armen huilen.
Dus als je mij nou eens vertrouwd,
Kun je altijd achter mij schuilen.