Je gele glimlach lacht,
de blauwe wijde wereld
tegmoed.
De zoete belofte van
beterschap verwondert
krachtige trots.
Nieuwe werelddelen in
oud bestaan, bloeien
levens grote bloemen,
als je ze water geeft.
Grijns, straal, zoen en
omhels liefdevol, schat.