Sterk zijn
Zo jong,zo klein,het had zo mooi kunnen zijn.
Maar met blauwe plekken,dikke neus,en nog veel meer
Heeft het leven toch ook geen zin meer.
Maar ik probeer toch met mijn leven door te gaan.
En zal ooit groot,sterk en trots op deze grote wereld staan.
Groetjes Cecille