voor allen die kunnen geven ,voor iedereen die een beetje liefde kan delen,
pasen is een feest,voor jong en oud,
voor de armen,de herdenking van de zoon van god,
pasen is een licht van warmte en vrede,
we herdenken wat zich voordeed uit het verleden.
pasen is een feest voor iedereen waar onder ook voor jou,
jij geeft licht liefde en vrede aan andere,
iets mooi's wat op deze dagen voor sommige een feest kan zijn.
vanuit mijn hart wens ik jou een vreugdevol paasfeest toe,
Met een beetje liefde,licht en vrede...
voor patricia