Soms moeten we een kijke nemen in de spiegelwereld,
om de echte wereld helder te kunnen zien.
Soms hebben we daar onverwachte hulp bij nodig,
help ik jou, of jij mij misschien?
Wie weet helpen we ongemerkt elkaar wel verder,
twijfels groeien, nemen ook weer af.
We kijken in de spiegel,
daar is het soms volledig andersom.
Dat lijkt in eerste instantie heel normaal,
terwijl het anders is, waarom?
Soms kijken we op zo'n starre manier tegen de dingen in ons leven aan,
dat we verbaasd voor de spiegel kunnen staan.
Zo kan het dus uiteindelijk ook!
Soms moeten we de ander een spiegel voorhoudn,
opdat we onszelf kunnen zien.
En we de minder leuke kanten kunnen veranderen,
en er hechtere vrienden aan overhouden bovendien.