in gedachten pak ik je hand,
(zoek houvast en bescherming
want alleen jij weet mij
op tijd los te laten)
en laat me zachtjes wegglijden
op de vertrouwde geluiden
van jouw hartslag en mooie muziek
En ik hou van jou,
terwijl elke cel in mijn lichaam
voelt en ervaart
dan verdwijn ik zonder
een spoor achter te laten
voor even of voor altijd,
het maakt niet meer uit.