dromen
over gister en vandaag,
over jou en over mij,
over ons, over wij,
over samen zijn.
Denken
aan gister en aan morgen
aan dagen, aan nachten
aan hopen, en wachten
om bij jou te zijn
Houden
jou armen mij vast
en houden
van elkaar
zoals niemand
ooit kende.
Jij
en ik
Samen
wij.