Strompelend door de dagen
Met een zak vol zware stenen
Lijken de dagen steeds langer te duren
en het mooie licht verdwenen..
Af en toe een traan
valt er achter me masker vandaan
Maar niemand die het zal zien
hoe het echt met me zal gaan..
zo lang als t goed is gegaan
zo slecht als ik nu presteer
moet ik het gevecht weer aangaan
strijden tegen het oude zeer?!..
Bang voor de toekomst
wat het mij brengen zal
wat zal er van mij terecht komen
in dit diepe eenzame dal...