Hoi liefje,
Weer een nieuwe dag, de avond aangebroken,
en de schemerlampjes aangestoken,
een bakje koffie gezet een sigaretje erbij,
zo nu kan de pret beginnen wat betreft mij.
De computer is inmiddels ook aangezet,
dus zometeen even naar de chat !
Ook msn staat gretig op wacht,
zou mijn schatje nog aan me hebben gedacht ?
Zo meestal rond de klok van een uur of tien,
komt hij op de pc ook eens even zien.
dus als ik dan zie van .....heeft zich zojuist aangemeld,
Jippy dat is het dan alleen wat voor me telt !
dan gaat het hoi hoi xxxxx hoe ist ermee ?
Is daaro alles oke ?
Samen even bijpraten over de afgelopen dag,
even lekker buurten met op mijn gezicht een blije lach.
Dit maakt elke avond mijn dag weer goed,
he liefje toch wat jij toch met me doet.
ppppffftttttt ik wou eens dat je wist,
hoe erg ik je vandaag heb gemist.
Wat had ik je graag even willen versieren,
want weet je, we hebben vandaag wat te vieren ;-)
De hele dag gingen mijn gedachte het laatste half jaar terug,
tjezus wat gaat de tijd toch vlug !
Alle momenten kwamen weer even aan me voorbij,
liefje wat waren we al vaak gelukkig en blij.
Ik hoop dat we dat ook nog vaak mogen zijn,
want bij je zijn vind ik heerlijk en heel erg fijn.
Schatje een hele dikke kus en tis maar dat je het weet,
ik hou heel veel van jou dat je dat NOOIT vergeet !
Jou.................meisje
xxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxx