Als het niet gaat,
zoals ik het wil.
Als voor mij de wereld vergaat,
staat de tijd even stil.
Als mijn ogen tranen,
mijn gedachten trippen.
Problemen zich door mijn leven banen.
Ik op het punt sta uit te flippen.
Ben jij bij mij,
je houd me vast,
en staat me bij.
Door jou vergeet ik alles,
jij laat me weer lachen.
Zonder jou zou ik hier niet staan.
Bedankt dat je er was,
en vooral dat je er op de goede momenten nog steeds bent.