wat wij ooit hadden is verdwenen
de aandacht die ik van je kreeg,
kan ik bij iemand anders lenen
maar steeds projecteer ik jou naam, jou gezicht
bij de dingen die ik voel.
het is lastig uitleggen wat ik precies bedoel
en toch weet ik precies wat ik wil,
maar weet dat dát niet meer kan.
maar waarom zeg je dan dat ik nog belangrijk voor je ben
ik merk er namelijk niets van
als woorden daden werden zou ik je geloven.