tik tak tik tak tik tak hoor ik de klop roepen
het geluid laat men oren haast ontploffen
zie de wijzers heen en weer schieten
daar was de nacht dan eindelijk
draai me om en zie de schemering
de volgende dag staat te wachten
tot ik beneden ben en mijn pyama aan doe
tik tak tik tak tik tak hoor ik de klok schreeuwen
stort met een oorverdovende knal op de grond
tijd heeft me ingehaald
en spoorloos verdwenen in de dieptes van stilte
ergens waar geen tijd of een jij bestaat
waar ik enkel alleen leef zonder het besef
te hebben
of ooit te hebben gehad