het leven eindigt
altijd - in elk ziel
men zal ter wereld komen
en sterven
gemakzucht is een weg
te ontsnappen aan de dood
gedood te worden
door zelf te doden
de aarde is een gevaar
voor mensen zoals hier -
beschreven staat - het doden van de dood
het stoppen van de aarde
die enkel draait voor
men zoals jij
de hemel is een poort
voor men die sterft
door onrecht of door ziekte
men die sterft door zichzelf
zal enkel uitgespreid liggen
over de treinrails
zal weg zijn
uit het leven
maar zal nooit,
de aardbodem verlaten
het bloed ligt voor eeuwig op het grint
daar waar de dood geƫindigd is
voor mij