triestig
Triestig luister ik naar de muziek,
triestig en niemand die het ziet.
Laatste tijd zoveel gebeurt,
eerst mijn leven totaal verscheurd.
Daarna de liefde gevonden, einde-
lijk iemand waarmee ik me voel
gebonden.
Triestig omdat ik dacht dat alles
van de scheiding eindelijk voorbij
was, dacht dat het leven mij nu
alleen maar rust en geluk bracht.
En toch weer nu op de feiten gedrukt,
ondanks die heerlijke liefde brengt
het leven je niet alleen maar geluk.
En toch zal ik ook hier weer uitkomen,
en verder dromen. Van rust en liefde die
hij me echt geef, dat is toch hetgene
waarvoor je leef.