weet iemand wat ik kan doen,
want ik weet niet meer wat ik moet doen,
moet ik een mes pakken,
een gewoon krassen,
of moet ik passen,
even niet meer krassen,
want ik ben de strijt moe,
ik doe mijn ogen voor het leven toe,
een val in slaap,
onder de maan,
want ik ben zo bang,
voor die eindeloze gang,...
van het leven,
want dat duurt niet even,
maar altijd,
een dat doet pijn!
een die pijn doet zo'n zeer,
een dat wil ik niet meer,...
ik ga nog even door,
omdat het zo hoort,
moet,maar voor mij doet het leven er niet meer toe,
dus laat me los,
want ik kapot!!!!