vandaag ben ik mezelf tegengekomen,
wat ik zag maakte me niet blij,
het is tijd om te stoppen met dromen,
en te werken aan de echte mij!
alles wat ik weet,
is dat jij er niet meer bent.
om mij te leiden,
langs de wegen die je kent.
maar ik ga het halen,
nee ik zal niet opgeven.
ik zie nu eindelijk in,
dat er zoveel is om voor te leven.
en ik zal sterk zijn,
want ik zal altijd geloven,
dat, ook al loopt alles mis,
er iemand op mij let van daarboven!
ik heb het licht gezien,
en het schijnt over mijn gelaat.
en ik zal niet bang zijn,
om het te volgen waarheen het ook gaat.
gisteren is geweest,
vandaag een nieuwe start,
vanaf nu, dit moment,
laat ik weer mensen in mijn hart.
liefs!