Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
KUIKEN
Een pluizig bolletje
Lag in een holletje
Tevrede te slapen
Zodat andere hem niet konde plagen
Ontwakend uit zijn dromen
Moest hij de dag zien door tekomen
Wandelend met zijn kleine pootjes
Liep hij snel door smalle gootjes
Pikkend op de grond
wist hij dat hij wat vond
Een traktatie voor zijn maag
Lekker eten van het gevondene
Wist hij dat hij nooit ging zondige
Zijn buikje volgevreten
Begon hij een plekje te zoeken
Zijn plekje gevonden begon de slaap hem te overwinnen
Toegevend aan zijn slaap
Dacht hij vaak aan zijn baas
Zijn baas met de rode kam
S'morgens om zessen werd hij gewekt
Voor zijn eerste klus
Hij moest zijn vrouwen gaan verschonen
Met een borsteltje en washandje en een bakje water
tussen zijn pootjes
Ging hij op pad
De eerste dame werd geschrobt
De tweede werd gewassen
Bij de derde gebeurde beide
De dames keken heel tevree
En gaven hem een boterham mee
Wandelend naar zijn plekje
Zat hij weer tevreden op zijn eigen plekje
Reacties op dit gedicht
dappere dodo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
free
:
Woensdag, april 10, 2002 08:30
.........Calimero?.........
liefs free
Over dit gedicht
Auteur:
dappere dodo
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
10 april 2002
Thema's:
[Dieren]