Never forget me, I'll never forget you.
You are my angel who protects me, Please never go away.
You are my sun in a grey sky, Never leave my sky.
You are my blood in my body, Never leave my body.
You are my dream in my sleep, Never leave my dream.
You let my heart bounce, So you can't leave my heart
Now you understand You can't leave me alone,
Because if youre gone I Can't live anymore..