ik wist het niet
had ik het maar geweten
ik wist het niet
dus hoe kan ik je het vergeven
je was ziek
maar vroeg nooit om hulp
ik was ziek
maak ik vroeg om hulp
ik ben der niet trots op
maar heb het geacepteerd
ik krijg hulp
en daar heb ik van geleerd
tuurlijk ben ik bang
maar ik voel de rust in mij terug komen
jij wou geen rust.
en blijft verder in jou leven door dromen
je deed me pijn met je woorden
ookal ben je ziek
dat hoeft geen verschil te maken
het is geen excuus
je hebt bordeline
al je helle leven lang
ik heb een vorm ervan
maar ik
zal nooit jou zijn
want ik voel geen vreugde
in andermans pijn
het is een lange weg
om te begaan
maar ik weet dat hij het waard is.
maar jij komt niet op mijn weg terecht.
want daar heb ik te lang voor gevecht..
om jou nog een kans te geven.