Oma,
Bij jou kan ik
al mijn problemen kwijt,
nooit bekeek je me met nijd.
Ik kan je bellen
wanneer ik maar wil,
alleen al van je stem
word ik rustig,
en weet ik weer waarom
ik leef.
Als ik bij jou ben,
weet ik zeker dat je me verwent,
nee,niemand zie ik liever dan jou.
Pjötr,
Vroeger als een klein deugenietje
sprong ik langs vanachter in je zetel
en verfrommelde zo je krant,
ik weet ,net als jij,
dat vond je wel plezant!
Na jaren vol pijn en verdriet,
was je er steeds weer,
je overdonderde me met kaartjes,
zo gaf je me weer hoop
nee,niemand zie ik liever dan jou