Zowaar ik m’n blik op de klok wierp schrok ik,
Ik keek naar de klok en ging verder met mijn werk,
Kan niet tegen het geluid van de klok tiktik,
deze keer moest ik echt eens op tijd zijn.
mag me niet laten opjagen door de tijd.
sommigen vinden dat getik dan nog fijn.
Elke keer kreeg ik het voor elkaar,
De vorige keer was het ook al zo,
Keer op keer neem ik het geluid waar,
weer eens te laat te komen.
één blik op de klok en gedaan.
voel me in de maling genomen.
Vind de tijd best goed,
Het mag wel eens stoppen,
Een elektronische klok,
die goede tijd toch.
tijd herinnert me.
wie weet de tijd nog?
Het tikt,
stop.