alles gaat zoals het is,
Hou je van mij?
Als ik het je vroeg keek je me aan en zei je niks.
Je blik was genoeg,
Hij ging door me ogen naar me buik
En van me buik naar me hart.
Een omweg naar dit gedicht,
Ik zou alles wat ik had laten vallen voor ons 2e.
Mogelijk wat je met me deed,
Daarom vertel ik dit alleen aan jou,
Je was de enigste,
Ik wou alles met je delen.
Je was me alles op het moment dat je alles voor me was
Er waren weinig momenten zonder enige lach,
Een beeld van de toekomst waar ik ons 2e zag.
Je was degene die me zou nemen zoals ik was.
Ik zou nooit vergeten wat we deden op die dag....
Wat ging er mis? die vraag zit nu diep in me hartje,
De reden kon het je niks schelen?
Weet wat je hebt laten vallen,
Vallen als de regen in de nacht!