Soms lijkt alles zo zwart
zie je niet meer de kleuren
die zingen voor je hart
Soms voel je alleen de eenzaamheid
vergeet je de mensen om je heen
kruip je weg in een hoekje
helemaal alleen
Soms zie je alles somber in
en denk je dat niemand om je geeft
maar bij het laatste puntje van de zin
zie je mensen die er altijd zijn
die om je geven, al vanaf het begin