Aanval op liefde
deze onverklaarbare gedachtestromen
worden een dagelijks fenomeen
waardoor mijn hart verloren raakt
en verwarring breed gestrooid wordt
ach, laat mij ook maar creperen
het zijn maar gedachtes die mij gek maken
woorden zijn in dit geval betekenisloos
want deze gevoelens kan ik niet omschrijven
de lieflijke stromen van verliefdheid
die door vlinders meermaals worden afgelegd
zijn bekrompen dromen van een wanhopige geest
die proberen de wereld naar wensen om te zetten
maar hier is toch ook geen echte liefde te ontdekken,
in deze wereld gevangen door angst en verdriet
lijken momenten van gevoelloosheid zelfs op liefde
- in mijn gedachten klinkt het zo mooi -