jij vult me aan als ik het niet meer weet
helpt met alles wat niet gaat
jij bent mijn grote liefde
en maakt mijn leven weer compleet
je bent de enige die alles van me weet
en dat wil ik graag zo houden
niet alleen mijn liefde maar ook mijn beste vriend
en daarom maak jij mijn leven weer compleet