Het maanlicht schijnt niet meer op je raam
de nacht is weer voorbij,
Het misterieuse donker doek is weer aan ons voorbij gegleden,
Het weerzien van prachtige dingen die in de nacht niet te zien waren,
Doen je verbijsterd kijken na het leven,
Je hebt zoveel te geven maar je hebt met de jaren ook al zo veel van de natuur gekregen,
Een kleine vogel die haar melodie fluit,
Tegen een boom aanliggend je gedachtes de vrije loop kunt geven,
Ideeen die je hebt kun je rustig met de wind mee geven,
De zwijgplicht word door de natuur zo goed begrepen.
Dat praten zo makkelijk maakt,
Dat ze met haar pracht zo veel mensen raakt.