Wanneer vlinders cirkelend dansen om de leliebloesem in de zon,
zou het toch zo mooi zijn, als ik dat ook zelf op een dag kon.
Zwevend met de windvlagen, richting de horizon mijn wegen vinden,
nooit meer bang zijn voor de wereld,
meewaaiend met de zuiderwinden.
Zou het dan niet heerlijk zijn om je vleugels uit de kunnen slaan?
en terug naar de harde realiteit te kunnen gaan.