Huil maar uit op mijn schouder,
Ik ben er voor je,
Alles voelt nu vertrouwder
Als je uit huilt bij me..
Ik zie je tranen rollen over je wang,
ik veeg ze weg en sla een arm om je heen,
Ik zie het aan je, je bent bang,
Een lieve glimlach die in eens verdween.
De tranen blijven stromen
Je houd me vast, heel stug,
Schat als er iets is kan je bij me komen,
Als je niets zegt komt je mooie lach nooit meer terug..