Vaak is het van, van je boosheid wil je af je moet het kwijt.
Dus als je mama weg is zoals even naar de buurvrouw of boodschappen doen.
Maak jij van een appel een limoen.
Zo pissig en zo vergeetachtig dat je zo het vaas op tafel kapot breekt.
Vergeet nooit het goed te maken anders verloopt het slecht in een bepaalde week.
Je moeder betekent veel meer dan je dacht, zij heeft je op aarde gebracht.
Zelfs je vader moet je respectvol behandelen.
Dus je kunt het beste van gedachten veranderen.
Een klop op je schouders en het vergeten.
Dat is het beste dan er mee zitten als een bezetenen.
Laat het achter je,dat zijn de enige redenen.