het wachten duurt lang, daardoor ben ik bang.
daardoor ga ik te veel nadenken,
wanneer god jou de hemel zou schenken.
wanneer je pijn vergaat, de tijd dat ik bij je bed sta,
en niet meer wegga.
de tijd dat je weg bent van deze aarde,
dat jou pijn over is is mijn eerste waarde.
laat jou van de pijn af zijn, en laat mijn niet meer wachten,
daar al het denken krijg ik slapeloze nachten.
het wachten doet pijn,
ik wil bij je kunnen zijn.
het aan kunnen zien komen voel ik het meest,
net als het denken; zijn beste tijd is geweest.
we weten het is beter als verlost bent.
maar het doet zoveel pijn als je degene echt goed kent.
je beste tijd is gekomen ga maar lekker lang dromen.
dromen dat je bij oma bent en niet weg hoeft te gaan,
je wordt niet meer wakker, en dan weten we het is gedaan.
afscheid nemen doet het meest pijn,
maar ooit zal ik weer bij je zijn.
laat ons niet meer wachten.
laat jezelf niet meer hoeven wachten.
ga maar, het is oke, we weten dat het beter is.
maar toch, de slapeloze nachten.