We waren altijd maatjes voor het leven,
Maar toen gebeurde dit..
In 1 klap was onze vriendschap kapot.
Waarom moesten juist wij elkaar leuk gaan vinden?
Nu is er dus gebeurd waar ik altijd bang voor ben geweest...
Het begin was leuk,
Maar ik vond je al snel niet leuk meer..
Maar helaas jij mij nog steeds wel heel erg leuk,
Je was zelfs verliefd op me geworden.
Ik neem je niet kwalijk
Maar de pijn die wij hebben doorgemaakt was vernietigend voor ons..
Nu beginnen we weer van voor af aan.
Maar het komt goed dat weet ik zeker!
Alleen nog niet op dit moment..
Ooit zullen we weer maatjes voor het leven worden!
Maar nu moeten we geduld hebben en het weer langzaam opbouwen.
Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik voel nog steeds zoveel pijn als ik alleen al een foto van je zie...
Maar ik kom er overheen hoor!
Lief,
Je bent ondanks dit nog steeds een heel belangrijk deel uit mijn leven..
Ik mis je..