het leven gaat in een kringloop door,
winter,lente,zomer,herfst
al word alles verstoord
verwacht het onverwachte
wat er ook gebeurt
er is altijd steun
altijd iemand om op te vertrouwen
altijd vrienden
kijk naar buiten
zie hoe alles groeit
kijk naar al het mooie
al hijgt de dood je in de nek
met hulp en steun houd je hem op afstand
al is hij zo dicht bij
en verlies je hoop
verwacht het onverwachte