Een socialencontact van iemand is nodig.
Maar een afwezigheid is overbodig.
Iemand die naar je luistert is iemand die aandachtig doet.
Iemand die je uit laat praten is iemand die beschaaft doet.
Maar wat betreft jou aanwezigheid,
is mij veel te veel.
Jou aanwezigheid is niet eenmaal.
Daarom ben jij voor mij erg speciaal.