Lente,
De dag moet nog beginnen,
en het zonnetje straalt al binnen.
Heerlijk zo vroeg in de morgen,
het lijkt een dag zonder zorgen.
Lente, lente..........oh wat fijn
Zo zou het van mij altijd mogen zijn !
Weg de donkere dagen en de regen,
want daar kan ik niet zo goed tegen.
Jippy de zomer komt eraan
Wat zullen we genieten gaan ;-)