Liefde,
Vrede dat niets
Je meer zal geven
Als genegenheid
Waar jezelf niet onder lijdt!
Liefde,
Niet voor het plezier
Maar voor elkaar
Geef alles, en gelooft
Dat jullie liefde niet dooft!
Liefde
Een grote veantwoording
Je doet zo snel
De ander pijn
Terwijl het liefde hoort te zijn!
Liefde,
Ga uit van de ander
Niet vanuit jezelf
Dan loopt alles mis
Omdat dat geen liefde is!