DAUWDRUPPELS VALLEN OP EEN BLAD
WE HEBBEN DE WINTER WEER GEHAD
VOL KOUDE GURE NACHTEN
WAT JE VAN EEN WINTER KAN VERWACHTEN
MAAR DE LENTE KLOPTE AAN
EN BOOD ZIJN BLOEIENDE KNOPPEN AAN
NU REEDS DWARRELT DE BLOESEM NEER
DRA IS DE ZOMER ER WEER
MET ZIJN WARME ZONNESTRALEN
WAARIN WE ALLEN EEN KLEURTJE HALEN
GELACH EN PRET
DE SOMBERE DAGEN AAN KANT GEZET
GENIETEND VAN DE NATUUR
OF HIJ NU NAT OF DROOG IS OF GUUR
HOPELIJK DUURD HET NOG EVEN
VOOR DE HERFST ER WORD DOORGEWEVEN
MET ZIJN WARME VOLLE KLEUREN
MAAR TELKENS OM ONS OP TE BEUREN
ELK SEIZOEN HEEFT ZIJN CHARME
ORANJE, GEEL OF BRUIN
DE BOMEN DRAGEN DIE GLOED IN HUN KRUIN
EN ALS DIE GLOED BEGINT TE DWARRELEN
KOMT DE WINTER ONS OMARMEN
EN LEGD OP AL DIE KLEURENPRACHT
EEN WITTE VACHT
Jenne