Denk aan jou,
Ik denk elke keer weer aan jou,
Vooral als je niet bij mij bent,
Je weet dat ik heel veel van je hou,
En ik weet dat jij de enige bent die mij goed kent,
Ik mis je waneer je zegt tot morgen,
En ik kan niet zonder jou niet eens voor 1 dag,
Waneer ik jou een dag niet zie maak ik mij zorgen,
Totdat je weer bij mij bent dan verschijnt er weer een lach.
xx